Bruiloftverzekering

Bruiloftverzekering

Bruiloftverzekering

Gefeliciteerd! U gaat trouwen. Nog even en het is zo ver. Alles is geregeld. De feestlocatie, de band, de trouwauto, de bruidskleding, de uitnodigingen, de trouwringen, de bruidstaart, de catering! Maar een verzekering, heeft u daar aan gedacht? Met de Bruiloftverzekering heeft u geen zorgen op de mooiste dag van uw leven. U hoeft namelijk de financiële gevolgen niet te dragen als er iets gebeurt. Stel dat uw bruiloft niet door kan gaan. Bijvoorbeeld omdat uw getuige plotseling ziek is geworden of omdat de vloer van de feestzaal ineens onder water staat door een grote lekkage. De bruiloftverzekering vergoedt dan de financiële schade. Ook als u door zulke onverwachte omstandigheden de bruiloft eerder moet beëindigen. De verzekering is dus geldig bij beëindiging vooraf én halverwege. U kunt de Bruiloftverzekering afsluiten voor bruiloften en meerjarige huwelijksfeesten. Bijvoorbeeld voor een tinnen bruiloft (6¼ jaar), koperen bruiloft (12½ jaar) of zilveren bruiloft (25 jaar).

U moet er niet aan denken, maar het kan gebeuren dat iemand tijdens of voor uw bruiloft een ernstig ongeluk krijgt. Als een ongeval leidt tot overlijden of blijvende invaliditeit, vergoeden wij de kosten van uw bruiloft. Deze dekking geldt voor het bruidspaar, naaste familieleden en hun partners, de getuigen en de ceremoniemeester(s).

Als u onderstaand formulier volledig invult, neemt één van onze adviseurs z.s.m. contact met u op voor een maatwerkofferte.

Vul uw gegevens in

Velden met * zijn verplicht

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bezoekadres: Van Egmondstraat 3, 1901 BA Castricum
Postadres: Postbus 91, 1900 AB Castricum
E-mailadres: info@tbehoudenhuys.nl
Telefoonnummer: 0251-652411
Rekeningnummer: NL76RABO0311945643
KvK nummer: 37050478
AFM nummer: 12017763
Kifid nummer: 300.012983
maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30
E-mailadres: info@tbehoudenhuys.nl
Telefoonnummer: 0251-652411