Over 'T Behouden Huys

Over 'T Behouden Huys

Over 'T Behouden Huys

Op 1 januari 1970 richtte, Theodoor Wilhelmus Rab, na zijn pensionering Assurantie- en Administratiekantoor RAB op. In de jaren daarvoor was hij directeur geweest bij verzekeringsmaatschappij Ennia (tegenwoordig beter bekend als Aegon). In datzelfde jaar werd zijn zoon, Herman Rab, bij de NKB benoemd tot chef van het Rayon Noord-Holland, gedeeltelijk Zuid-Holland en Utrecht. En hij was daarmee de jongste chef met het grootste rayon. 26 oktober 1973 overleed zijn vader, Theodoor Wilhelmus Rab, en nam Herman Rab de, door zijn vader opgebouwde verzekeringsportefeuille over. Tevens wijzigde hij de naam in Assurantiekantoor RAB.

De naam werd op 1 juni 1983 officieel veranderd in ’t Behouden Huys.

Voor degene die het nog niet weten: Het Behouden Huys is de naam van een huis dat werd gebouwd in september 1596 op Nova Zembla. Het huis werd gebouwd met wrakhout van het schip waarop zeevaarder Willem Barentsz had gehoopt Indië te bereiken. Het schip strandde echter in het ijs en men moest Het Behouden Huys bouwen om de winter te kunnen overleven. De strandelingen bouwden een persoonlijk en veilig onderkomen.

Vrij vertaald: voor je verzekeringen zoek je de persoonlijke begeleiding van een adviseur en een veilig onderkomen bij een verzekeraar.

Dennis Rab
Op 1 januari 2005 is Dennis Rab (zoon van Herman) ingestroomd in het bedrijf. Er werd samen met zijn vader een V.O.F. opgericht. Voordat hij mede-eigenaar werd van 'T Behouden Huys was hij werkzaam bij diverse verzekeraars, banken en andere tussenpersoon. In 2008 is Herman Rab met pensioen gegaan en is Dennis Rab volledig eigenaar van 'T Behouden Huys. Dennis is het aanspreekpunt van 'T Behouden Huys en is werkzaam in de buitendienst. Hij voert de gesprekken voor zowel zakelijke- als particuliere relaties.

Frank Rab
Per 1 februari 2008 is het team versterkt door de broer van Dennis, Frank Rab. Door middel van opleidingen en zijn ervaring in binnen- en buitendienst heeft Frank zich het vak helemaal eigen gemaakt. Sinds 2014 is Frank volledig verantwoordelijk voor de schadeadministratie van onze klanten.

Laura Hollenberg
In 2009 heeft 'T Behouden Huys zich verder versterkt met de aanwezigheid van Laura Hollenberg. Laura is verzekeringsadviseur en vooral werkzaam in de binnendienst. Naast veelvuldig klantcontact zorgt zij voor de polisadministratie en interne administratie van 'T Behouden Huys.

Marco Kamlag
Ook Marco Kamlag is in 2009 toegevoegd aan het team van 'T Behouden Huys. Marco is na zijn opleiding werkzaam in de binnen- en buitendienst als verzekeringsadviseur. Ook hij houdt zich naast het klantcontact bezig met de polisadministratie en interne administratie van 'T Behouden Huys. Tevens werkt hij continue aan interne procesverbeteringen om klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Vul uw gegevens in

Velden met * zijn verplicht

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bezoekadres: Van Egmondstraat 3, 1901 BA Castricum
Postadres: Postbus 91, 1900 AB Castricum
E-mailadres: info@tbehoudenhuys.nl
Telefoonnummer: 0251-652411
Rekeningnummer: NL76RABO0311945643
KvK nummer: 37050478
AFM nummer: 12017763
Kifid nummer: 300.012983
maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30
E-mailadres: info@tbehoudenhuys.nl
Telefoonnummer: 0251-652411